Ångpannor för pellets, gas eller oljeeldning

Vi kan leverera ångpannor för pellets, gas eller oljeeldning i effekter mellan 100 och 15.000 kW.

Tillverkning i Falun

Våra ångpannor tillverkas i Sverige och med tryckkärl i svart eller rostfritt material. De uppfyller gällande PED-regler och är CE-märkta. Ångpannorna tillverkas i våra egna lokaler i Falun där även vårt reservdelslager hanteras.

ångpannor övriga
sms-larm

Nyhet! SMS-larm för övervakning av ångpannor

För att hjälpa våra kunder att enkelt och effektivt uppfylla det nya lagkravet gällande ständig övervakning av ångpannor, presenterar vi stolt Pannpartners smarta SMS-larm.

Denna enhet installeras direkt i styrskåpet och har blivit en standardkomponent i våra nyleveranser. I abonnemanget ingår både SMS och data via 4G/5G-nätverk, samt uppkoppling till vårt avancerade RMS-system.

Med RMS-systemet kan vi på distans se status, testa larmfunktionen, och programmera enheten, vilket minimerar behovet av fysiska inspektioner och underhåll. Detta ger dig som kund en problemfri och kostnadseffektiv lösning för att uppfylla lagkravet på ständig övervakning av ångpannor.

Dokumentation och kurser

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

Service och serviceeavtal

Vi har egen servicepersonal och ett nätverk av partners över hela Sverige som har erfarenhet av våra produkter och vi kan teckna serviceavtal över leveransen.

Systemlösningar

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

PANNPARTNER

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du ringa,
skicka e-post eller fylla i kontaktformuläret med dina uppgifter och skicka en förfrågan.

Kontaktfomulär

Vill du ha en offert från oss, fyll i dina uppgifter nedan så vi kan boka in ett möte.

Referenser ångpannor

Biogaseldad ångpanna hos kund
biogaseldad ångpanna

Läkemedelsbolag i Skåne

Biogaseldad ångpanna på 3 MW med komplett installation.

ångpanna bioolja

Knivsta värmeverk

13 MW Bioolja

tpc med oljepanna

Uddevalla Energi

TPC med oljepanna

Pelletseldad ångpanna 1 MW

Lantmännen Skara

Pelletseldad ångpanna 1 MW

oljeeldad ångpanna

Kund

PPÅ 750, oljeeldad ångpanna

ångpanna biogas

Biofarming

Ångpanna 2,6 MW för biogas

Pelletsångpanna 1 MW

Lantmännen

Pelletsångpanna 1 MW

Relaterade tjänster

servicebilar

Service- och tillsynsavtal

Vi erbjuder serviceavtal och tillsynsavtal för våra leveranser. Avtalen kan innebära veckovisa, månadsvisa eller årsvisa besök för service och förebyggande underhåll.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

forbrukningsvaror

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.