Omvänd osmos

Pannpartner levererar osmosanläggningar (s.k RO-anläggningar) till våra kunder med ångpannor, men även till övriga sektorer inom industrin. Genom att rena ångpannans spädvatten med omvänd osmos, minskas mängden hett vatten som bottenblåses till avlopp.

Exempel på tillämpningar med omvänd osmos

Alla industriella användningar såsom matarvatten, jordbruks- och livsmedelsindustri, läkemedelsindustri, kosmetikatillverkning, laboratorier, luftfuktare, batterivatten, biltvättar, kemisk industri, sjukhus, laboratorier, luftbefuktning, utspädning av lösningar etc.

omvänd osmos

Dokumentation och kurser

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

Service och serviceeavtal

Vi har egen servicepersonal och ett nätverk av partners över hela Sverige som har erfarenhet av våra produkter och vi kan teckna serviceavtal över leveransen.

Systemlösningar

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

avsaltningsanläggning med omvänd osmos

Avsaltningsanläggning med avhärdning och omvänd osmos

Kunden hade tidigare en avsaltning med jonbytare som regenererades med syra och lut. Den ersatte vi med en ny kemikaliefri avsaltningsanläggning med avhärdning och omvänd osmos.

Designad, tillverkad och installerad av Pannpartner.

PANNPARTNER

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du ringa,
skicka e-post eller fylla i kontaktformuläret med dina uppgifter och skicka en förfrågan.

Kontaktfomulär

Vill du ha en offert från oss, fyll i dina uppgifter nedan så vi kan boka in ett möte.

Referenser omvänd osmos

vattenrening med osmos och EDI

LKAB

Vattenrening med osmos och EDI

vattenrening omvänd osmos RO

Fortum

Vattenrening

Relaterade tjänster

servicebilar

Service- och tillsynsavtal

Vi erbjuder serviceavtal och tillsynsavtal för våra leveranser. Avtalen kan innebära veckovisa, månadsvisa eller årsvisa besök för service och förebyggande underhåll.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.