Värmepannor för gas eller oljeeldning

Vi levererar värmepannor för gas eller oljeeldning i effekter mellan 100 och 15000 kW. Leveranser kan ske tillsammans med eldningsutrustning, automatik och tillbehör.

Vi utför rengöring av ångpannor.
Vi utför invändig rengöring av ångpannor från s.k pannsten. Det är viktigt att rengöra pannan med jämna mellanrum för att undvika att verkningsgraden hos en olja/gas- eller fastbränsleeldad försämras. I extrema fall kan pannan helt förstöras om kylningen av tuber och eldrör blir för dåligt. På en elångpanna förkortas livslängden på elpatronerna.

Kontakta oss för prisuppgift.

värmepannor övriga

Dokumentation och kurser

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

Service och serviceeavtal

Vi har egen servicepersonal och ett nätverk av partners över hela Sverige som har erfarenhet av våra produkter och vi kan teckna serviceavtal över hela vår leverans och ert ångsystem.

Systemlösningar

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

sms-larm

Nyhet! SMS-larm för övervakning av ångpannor

För att hjälpa våra kunder att enkelt och effektivt uppfylla det nya lagkravet gällande ständig övervakning av ångpannor, presenterar vi stolt Pannpartners smarta SMS-larm.

Denna enhet installeras direkt i styrskåpet och har blivit en standardkomponent i våra nyleveranser. I abonnemanget ingår både SMS och data via 4G/5G-nätverk, samt uppkoppling till vårt avancerade RMS-system.

Med RMS-systemet kan vi på distans se status, testa larmfunktionen, och programmera enheten, vilket minimerar behovet av fysiska inspektioner och underhåll. Detta ger dig som kund en problemfri och kostnadseffektiv lösning för att uppfylla lagkravet på ständig övervakning av ångpannor.

Relaterade tjänster

servicebilar

Service- och tillsynsavtal

Vi erbjuder serviceavtal och tillsynsavtal för våra leveranser. Avtalen kan innebära veckovisa, månadsvisa eller årsvisa besök för service och förebyggande underhåll.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

forbrukningsvaror

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.