Gör karriär hos oss

Pannpartner har en mycket spännande resa framför sig. Industrins omställning till grön energi gör att vi ser en ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster. Därför vill vi utöka vårt team!

Som företag har vi målsättningen att vara det attraktiva teamet och självklara valet för både personal, leverantörer och kunder. Det vill vi uppnå genom att vara en sund och flexibel arbetsplats där resultat, prestation, och utveckling uppmuntras.

Kontoret är beläget i trevliga Hammarby sjöstad, tillverkning sker i egna lokaler i Falun där även vårt reservdelslager hanteras.

Om du har kunskap eller intresse inom ånga, vattenbehandling, el, eller programmering av styrsystem är det meriterande. Hör av dig!

Just nu söker vi:

  • Projektledare vattenrening
  • Projektledning ånga
  • Servicetekniker
  • Spontanansökan

Ring eller maila oss för mer information.

Pelletsångpanna 1 MW

Relaterade tjänster

servicebilar

Service- och tillsynsavtal

Vi erbjuder serviceavtal och tillsynsavtal för våra leveranser. Avtalen kan innebära veckovisa, månadsvisa eller årsvisa besök för service och förebyggande underhåll.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

forbrukningsvaror

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.