För industri

Vattenrening och vattenbehandling

System och komponenter för vattenrening

Pannpartner levererar system och komponenter för vattenbehandling och vattenrening både till våra kunder med pannor men även till övriga sektorer inom industrin.

Exempel på utrustningar kan vara partikelfilter, avhärdningsfilter, doseringsutrustningar, osmosanläggningar (s.k RO-anläggningar) och matarvattentankar med avgasare.

Vattenbehandling i framkant
Våra avhärdningsfilter av fabrikatet Ecowater och North Star är exempel på teknik i miljömässig framkant då de är snåla på salt för regenerering.

Service och reservdelar
Vi tillhandahåller naturligtvis service och reservdelar till de utrustningar vi säljer. Pannpartner AB hjälper till med att analysera era behov, dimensionera anläggningar, driftsättning samt utbildning för driftpersonal. Kontakta oss för anbud på serviceavtal.

vattenrening

Osmos-anläggningar

Pannpartner levererar osmosanläggningar (s.k RO-anläggningar) till våra kunder med ångpannor, men även till övriga sektorer inom industrin. Genom att rena ångpannans spädvatten med omvänd osmos, minskas mängden hett vatten som bottenblåses till avlopp.

Matarvattentankar

Matarvattentankar konstruerade och levererade av Pannpartner i olika storlekar och modeller för olika applikationer.

vattenrening

Våra produkter

Avhärdningsfilter

Avhärdningsfilter NSTI

Ro med dubbla EDI:er

EDI

Ro med dubbla EDI:er

Vattenreningsskid med EDIRO

EDI

Vattenreningsskid med EDIRO

Mediafilter

Mediafilter vattenrening hos Fortum

Dokumentation och kurser

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

Service och serviceeavtal

Vi har egen servicepersonal och ett nätverk av partners över hela Sverige som har erfarenhet av våra produkter och vi kan teckna serviceavtal över leveransen.

Systemlösningar

Våra drift- och underhållsinstruktioner följer god industristandard. Vi erbjuder kurser i funktion och underhåll av er ångpanna inklusive ert ångsystem.

PANNPARTNER

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du ringa,
skicka e-post eller fylla i kontaktformuläret med dina uppgifter och skicka en förfrågan.

Kontaktfomulär

Vill du ha en offert från oss, fyll i dina uppgifter nedan så vi kan boka in ett möte.

Referenser vattenrening

vattenrening lkab
vattenrening hos LKAB

Lkab

Vattenrening.

Relaterade tjänster

servicebilar

Service- och tillsynsavtal

Vi erbjuder serviceavtal och tillsynsavtal för våra leveranser. Avtalen kan innebära veckovisa, månadsvisa eller årsvisa besök för service och förebyggande underhåll.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.