Om Pannpartner

Verksamheten är en fortsättning av familjeföretaget Maskinfirma N E Olsson grundat 1954, sedan namnändrat till N E Olsson AB och därefter till ång-Janne AB. Pannpartner AB blev det 1992.

Ångpannor har varit en viktig del av verksamheten sedan starten och ett ett viktigt produktområde är vattenrening. Vattenrening behövs till ångpannor men hittar också många andra användningsområden.

Idag sker tillverkning av våra elektriska pannor i egna lokaler i Falun där även vårt reservdelslager hanteras. Företagets administration ligger i Stockholm.

Vi designar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade produkter eller nyckelfärdiga anläggningar. Med ett brett nätverk av samarbetande företag inom konstruktion och tillverkning kan vi genomföra förhållandevis stora entreprenader.

Vi har egen servicepersonal och samarbetande serviceföretag runt om i landet.

Merparten av våra kunder är skandinaviska företag, men våra produkter levereras inte bara till Skandinavien utan finns i alla världsdelar.

Om pannpartner

Relaterade tjänster

leverans ångpanna

Gör karriär hos oss

Pannpartner har en mycket spännande resa framför sig. Industrins omställning till grön energi gör att vi ser en ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster.

reservdelar

Reservdelar

Våra servicemontörer har kunskap och tillgång till reservdelar för bl a följande fabrikat och leverantörer: Pannpartner, Ångjanne, Olsson-Pannan, Basse, CP-värme etc.

forbrukningsvaror

Förbrukningsvaror

Pannpartner erbjuder förbrukningsvaror som doseringsmedel, avhärdningssalt och pannlabb. Kontakta oss på Pannpartner för mer information om våra förbrukningsvaror.